Cum de a scrie cursiv limba rusă

< Write Russian

+ translations

Rusă · Alfabetul · Carte · Course · 0 · 1 · 2 · 3 · Teachers · Kids

Template:Russian letters Romanian


Russian keyboard stickers on Amazon:


|M=Учительница: Print out the Russian copy books and start writing Russian. Este foarte important de a învăța cursiv limba rusă!

Ученик: Este destul de rău de învățare modul în care tastați, să nu mai vorbim modul în care scriu. De ce am nevoie pentru a scrie pentru? Nu am nici o intenție de a deveni un alt Tolstoi sau Dostoievski.

Error in widget Picasa: Unable to load template 'wiki:Picasa'

}}

Учительница: Poți să scrii în limba engleză?

Ученик: Scrisul meu este îngrozitoare, așa că am tip, în loc și de a folosi un computer. Unul nu are nevoie să scrie în zilele noastre.

Учительница: Ei bine, dacă vă simțiți în acest fel - cu siguranță, aveți posibilitatea să tastați. Sfatul meu pentru tine, deși, este de a încerca și să scrie cel puțin o pagină de scriere obișnuită rus și încearcă să se obișnuiască cu literele.

  • E mai rapid să scrie ceva cu litere de mână.
  • Calculatoare nu sunt atât de răspândite în Rusia și oamenii scriu, de obicei, unul cu altul folosind scriptul.
  • Copiii sunt învățați cum să scrie cu litere de mână, în școlile rusești, nu, cum să imprimați. Ei practică în registre de lucru speciale, astfel încât orice imprimerie este foarte mult descurajată de către profesor. Ca urmare, cele mai multe rușii știu să scrie folosind script-ul, care nu se imprimă scrisori.
  • Uneori vom folosi caractere cursive ruse pe WikiTranslate. Aceasta nu este o încercare deliberată de a te puzzle, dar pentru a vă asigura că vă veți obișnui cu diferite tipuri de imprimare. Cursive arata foarte similar cu scris cunoașterii, astfel rus al acestuia, vă va ajuta să fie încrezători cu privire la utilizarea tuturor litere rusești.
  • Cercetările arată că, în ortografia scrierii de mână alăturat vă ajută creierul să-și amintească modele de ortografie.


Ученик: Du-te pe atunci.

Учительница: Mai întâi de toate o carte de imprimare copie rus, aceasta vă va ajuta să scrie scrisori. Nu este atât de ușor de a începe scrierea scenariului rusesc fără ea. Atunci un pix și începe să scrie rus. Puteți viziona chiar mi-a citit caiet pentru tine, în timp ce se practica scrisul tău!

Ученик: Îmi place cântecul pe care le canta pe video.

Учительница: Invata cuvintele! Eu am adăugat la WikiTranslate pentru tine: Чему учат в школе.