Πώς να γράψετε ρωσική καλλιγραφικά

< Write Russian

+ translations


|M=Учительница: Print out the Russian copy books and start writing Russian. Είναι πολύ σημαντικό να μάθουν ρωσικά καλλιγραφικά!

Ученик: Είναι αρκετά δύσκολο να μάθετε πώς να δακτυλογραφείτε, χωρίς να αναφέρουμε το πώς να γράφετε. Γιατί χρειάζομαι να γράφω; Δεν σχεδιάζω να γίνω άλλος Τολστόι ή Ντοστογιέφσκι.

Error in widget Picasa: Unable to load template 'wiki:Picasa'

}}

Учительница: Μπορείτε να γράψετε αγγλικά;

Ученик: Το γράψιμό μου είναι τρομακτικό. Προτιμώ να δακτυλογραφώ και να χρησιμοποιώ υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να γράψω σήμερα.

Учительница: Λοιπόν, εάν αισθάνεστε έτσι - σίγουρα μπορείτε να πληκτρολογήσετε. Η συμβουλή μου για εσάς είναι να δοκιμάσετε να γράψετε τουλάχιστον μια σελίδα ρωσικής γραφής με το χέρι και να προσπαθήσετε να συνηθίσετε τα γράμματα.

  • Είναι πιο γρήγορα να γράψετε κάτι σε καλλιγραφικά.
  • Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές δεν είναι τόσο διαδεδομένοι στη Ρωσία, και οι άνθρωποι συνήθως γράφουν ο ένας στον άλλο με το στυλό.
  • Τα παιδιά διδάσκονται πώς να γράφουν στα ρωσικά σχολεία, όχι πώς να εκτυπώνουν. Εκτύπωση κάθε είδους αποθαρρύνεται πολύ από το δάσκαλο. Το αποτέλεσμα είναι οι περισσότεροι Ρώσοι να ξέρουν να γράφουν με το χέρι. Δεν εκτυπώνουν τις επιστολές.
  • Μερικές φορές χρησιμοπώ ρωσικά χειρόγραφα στα μαθήματά μου. Δεν είναι σκόπιμη προσπάθεια για να δυσκολευτείτε, αλλά για να εξσφαλιστεί ότι έχετε συνηθίσει σε διαφορετικούς μορφές γραφής. Οι πλάγιοι χαρακτήρες μοιάζουν πολύ με γραπτά ρωσικά, έτσι η γνώση των τελευταίων θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε άνετα με όλα τα
  • Η έρευνα δείχνει ότι η ορθογραφία εντάχθηκε στο χειρόγραφό σας βοηθά τον εγκέφαλο να θυμάται τα πρότυπα ορθογραφία.


Ученик: Πήγαινε τότε.

Учительница: Πρώτα απ 'όλα να εκτυπώσετε μια ρωσική βιβλίο αντίγραφο, αυτό θα σας βοηθήσει να γράψει τα γράμματα. Δεν είναι τόσο εύκολο να αρχίσετε να γράφετε ρωσική σενάριο χωρίς αυτό. Στη συνέχεια, πάρτε ένα στυλό και αρχίστε να γράφετε ρωσικά. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε με την ανάγνωση του τετράδιο για σας, ενώ εσείς ασκείτε το χειρόγραφό σας!

Ученик: Μου αρέσει το τραγούδι που τραγουδούν από την άλλη βίντεο.

Учительница: Μάθετε τις λέξεις! Έχω προσθέσει στο WikiTranslate για σας: Чему учат в школе.